Предплатени карти

3d-wilfireds

 

Дайте възможност на Вашите клиенти да закупуват персонализирани предплатени карти. С принтерите на Evolis бързо и лесно можете да отпечатвате такива карти директно в търговския обект, без да се налага клиентът да чака.

С инсталирането на системи за персонализация на предплатени карти на касите в търговските обекти можете да:

  • Включите сумата и всяка друга информация, която решите, като използвате магнитна лента, контактен или безконтактен чип.
  • Създавате, печатате и кодирате картата на момента, в отговор на всички искания на клиента, включително и на такива в последния момент.

Можете да предложите на клиента няколко различни дизайна на картата в зависимост от повода: рожден ден, сватба или друг вид повод или празник. Предплатените гифт карти могат да станат уникални, след като бъдат персонализирани с име, снимка или друго изображение. Само в рамките на няколко минути можете да издадете гифт карта, която да може да се използва веднага от получателя. Картовите принтери на Evolis са създадени да работят бързо и лесно, така че ползвателите да нямат нужда от специфични умения. Освен това ниското ниво на шум и тяхната компактност позволяват поставянето им зад щанда.

Responsive Menu Clicked Image