Членски карти

Loyalty_Membership-card

Мигновено предоставяте на членовете си персонализирани членски карти, като укрепвате връзката си с тях. Членските карти, отпечатани на пластмасови карти имат следните предимства:
Износоустойчивост: картите могат да се използват за дълъг период от време.
Възможност за персонализация: интегрирате Вашия дизайн и лого и само добавяте персоналната информация: име, фамилия, снимка, валидност на картата и т.н.
Визуално качество: благодарение на високата резолюция, с която печатат принтерите на Evolis.
Допълнителни функции: към принтерите на Evolis допълнително могат да се добавят енкодери за карти с магнитна лента, контактен и безконтактен чип. По този начин картите могат да се използват и за контрол на достъп, предплащане промоционални предложения и др.
Пластмасовите членски карти придават на Вашия клуб или сдружение модерен и динамичен облик и увеличават лоялността и чувството за принадлежност на Вашите клиенти. С картовите принтери на Evolis можете да отпечатвате Вашите карти на момента и да ги давате веднага на клиентите. Принтерите са лесни за инсталация и използване и не се изискват специфични умения за работа с тях. Освен това, техните компактни размери позволяват те да бъдат разположени навсякъде, където е необходимо.

Responsive Menu Clicked Image