Нашите клиенти


Деликатесен магазин „Пуля“

Деликатесният магазин Пуля (ул.“Костенски водопад“) предлага гастрономически изкушения, типични за средиземноморската кухня. Качествената селекция на свежи продукти и разнообразни продукти прави магазина любима дестинация за пазаруване на ценителите на италианските вкусове и аромати.
Eтикетите на цените, представени в магазинa, представляват неразделна част от професионалния и модерен облик на фирмата. Преди да започнат да отпечатват етикетите върху пластмасови карти, Пуля са използвали хартия или картон, но те лесно се захабяват и трудно се почистват. Затова собствениците лесно взеха решение да ги заменят с пластмасови такива с помощта на картов принтер Zenius и консумативи – черни карти и бяла лента.
Резултатът е красиви, елегантно изглеждащи и чисти ценови етикети.

  1. Галерия


Пекарна „Даро“

Пекарната на Даро в центъра на София (ул. „Ангел Кънчев“) е едно от най-гостоприемните места, на които можете да попаднете в столицата и което ще Ви изненада с богато разнообразие от вкусове. От скоро малката пекарна вече разполага и с пластмасови ценови етикети, които отлично допълват и подчертават още по-силно струящия уют на това очарователно място. Благодарение на Edikio софтуера, специално създаден за нуждите на собствениците на хранителни магазини и ресторанти, етикетите на Даро, освен че съдържат пълната информация за продуктите и логото на пекарната, са украсени и с красиви изображения за по-бърза идентификация.

  1. Галерия

Ведомствено бистро „Datamax“

Ведомственото бистро Datamax (ул. „Иван Вазов“) е създадено за да предложи на служителите на холдинг Дейтамакс и на всички любители на здравословна храна уютно място за вкусно хапване в забързаното ни ежедневие. Предлага се разнообразна прясна продукция, с внимание към вкуса и детайла, и с гаранция за качеството. Вложеното старание в изграждане на модерен интериор и обзавеждането на бистрото естествено доведоха до идеята да има удобни, красиви и практични Ценови етикети за предлаганите храни и напитки.

  1. Галерия
Responsive Menu Clicked Image